Företagskultur

PS Auctions verksamhet skall genomsyras av en positiv människosyn grundad på uppfattningen om alla individers lika värde. Denna människosyn skall prägla attityder och förhållningssätt hos all personal.

För oss är det viktigt att du som jobbar på PS Auction känner dig värdefull, att du blir och kan inspirera. Våra medarbetare och kunder ska känna att vi är pålitliga på alla plan.

Spontanansökan

Välkommen att skicka in en intresseanmälan till career@ps.se.

Lediga Tjänster

Lagerarbetare PS Auction Svenljunga

Vill du utvecklas som Lagerarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som är nyfiken på auktionsbranschen och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team! LÄS MER OM TJÄNSTEN OCH ANSÖK HÄR

Nyckelkundsansvarig för vidareutveckling av ett av våra större affärsområden till vårt Stockholmskontor.

På PS Auction säljer vi allt från yogamattor till ubåtar och hela fabriker genom onlineauktioner. Vi arbetar både mot företag och privatpersoner och objekten kommer från avyttringar, konkurser och överskott. Vi är bra på det också, men känner att vi kan bli ännu bättre. Vi vill fortsätta att utveckla vår affär och söker därför någon som kan arbeta dedikerat med hantering, projektledning och vara en sammanhållande punkt för våra finansbolagskunder. Läs mer för att se om det kan vara en perfekt match för dig!
LÄS MER OM TJÄNSTEN OCH ANSÖK HÄR