PS tar nästa steg...

2019

2020

Pusselbitarna faller på plats

Ett fantastiskt år så här långt

Vi har ett urstarkt koncept och nu är det dags att ta nästa steg…

Vi vill bli större & smartare…

          För att Du skall kunna få mer utvecklingsmöjligheter 

          För kunder och anställda skall lockas att arbeta med och för oss 

          För att möta konkurrens 

          För att 1:an alltid är dubbelt så lönsam som 2:an 

Nästa steg kräver ett större nätverk, mer pengar och förmåga att bygga bolag. 

https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

PS + MVI = SANT

Vilka är MVI?

Vi är först och främst entreprenörer. Vårt team har lång erfarenhet av att starta, bygga och utveckla många olika verksamheter och kan anpassa sig snabbt till nya villkor och möjligheter.

Vi är ett diversifierat, pragmatiskt och entreprenörsdrivet team med ett imponerande nätverk. Vi delar alla passionen för att utveckla bolag, och vi är måna om att alla ombord ska ha kul också.

Meningsfullt arbete är viktigt. Det betyder att man förändrar något till det bättre. För att göra det, behöver vi människor som bryr sig, människor som stiger upp på morgonen uppfyllda av sitt syfte, och som med passion och uthålligheten gör ett arbete som är viktigt.

Jag brinner verkligen för att utveckla och växa bolag, särskilt då de har en så stark inverkan på vårt samhälle.

Stefan KarlssonPartner

Jag uppskattar det kreativa i vårt arbete – att kombinera insikter, idéer och kompetenser som skapar nya vägar att utveckla bolag.

Daniel NilssonPartner

Jag gillar exponeringen mot branscher som formar samhället runtom oss. Det är meningsfullt att hjälpa hårt arbetande och drivna personer att utveckla sina verksamheter.

Falk WahlströmAssociate

Q & A

Varför säljer de gamla ägarna bolaget? 

Ola & Lasse har gjort en fantastisk resa med PS som kommer krönas med ett väldigt bra 2020. De är nu intresserade att se bolaget växa ytterligare och vara en del av den resan men mer i operativa roller.  

Skall Ola & Lasse vara kvar?

Både Ola och Lasse kommer fortsätta precis som idag. De är viktiga säkra det vi har byggt upp. Däremot kommer de ha ett mindre ägande än idag. 

Kommer det bli inskränkningar i verksamheten?

Syftet med att få in en ny ägare är i första hand att stärka och utveckla verksamheten. MVI har fokus på tillväxt och har inga tankar på att växla ner det vi gör idag. 

Varför MVI som ny ägare?

PS har haft möjligheten att välja det bolag som man vill göra nästa resa med. MVI bedömdes ha bäst nätverk, mest idéer och rätt inställning till vår affär.  

Vad händer nu?

Just nu är det ”business as usual”. Vi skall fortsätta jaga kunder och vara professionella. Hösten kommer vara en planeringsperiod för att se var vi skall lägga vårt fokus under de kommande åren. Vi kommer inte sitta still i höst utan vi behöver göra det vi redan planerat.